Tips

Pannen

Veeg in een handomdraai etensresten en teeraanslag van de afgekoelde pannenbodem af voordat je ‘m weer op het aanrecht zet.

Keuken

Van schone tot de meeste vieze, vette oppervlakken en het laten glimmen van je kranen, de toepassingen zijn echt eindeloos.

Kookplaat

Gemorst tijdens het koken? Je maak het in een veeg direct schoon met een vochtig Plenty Schoonmaak Doekje.

Ramen

Door het reinigen van de ramen met een beetje witte azijn en Plenty hou je ze vetvrij, streepvrij en glashelder!

Picknick

Handig als servetjes onderweg, bijvoorbeeld om vrolijke toetjes vol chocoladeijs en vieze handjes weer lekker schoon en fris te maken.

 

Auto

Een rol Plenty in de auto komt altijd wel een keer van pas, omdat je nooit weet wanneer je een band moet wisselen of de rommel van een omgevallen drinkbeker moet opruimen.

Huisdieren

Vochtige, vieze hondenpootjes – een nat Plenty doekje is sterk genoeg om de meest vieze modderpootjes weer schoon te maken.

BBQ

Gebruik na die heerlijke sateetjes een stuk Plenty papier om het bakvet te verwijderen en de grill weer helemaal schoon te maken voor de volgende gezellige avond.

Morsen

Van babyvoeding die naast de lepel valt tot het omstoten van je kop thee; morsen doet iedereen. Allemaal simpel te verwijderen met een Plenty doekje. Uitspoelen onder de kraan, uitwringen en gewoon weer gebruiken voor wat anders.

Bereiden van eten

Haal de overtollige olie weg van vettig voedsel, droog iets te vochtig gestoomde groenten of maak er de lunchtrommel van de kinderen mee schoon. Handig hoor!